Ny sponsor!

Sundsvall Pinball har fått Arkaden bredband som sponsor till vår verksamhet. Vi får nu vårt behov av bredband tillfredsställt av Arkaden bredband via fiber direkt in i vår lokal. Sundsvall Pinball har pga av diverse orsaker haft svårt att ordna tillförlitligt bredband till sina lokaler i Sundsvall men vår nya sponsor har i ett svep … Mer Ny sponsor!

Sundsvall pinball papa style open 26 Oktober 2019

Hej,  Välkomna till Sundsvall pinball Papa style open Formatet i kommer att vara 12 4-gruppers papa style. Mer eller mindre rak kopia av LPA! Vilket innebär att vi kommer att begränsa antalet spelare till max 48 st. Räkna med ca: 12 timmars spelande innan vi kan kora en vinnare, vi räknar med att kicka igång … Mer Sundsvall pinball papa style open 26 Oktober 2019

Rocka sockorna 2019!

Dags för vårt välgörenhets-evenemang: Rocka Sockorna 2019!Anmäl dig igenom att markera dig som ”Kommer” på vårt evenemang på Facebook (länk) eller maila oss via ”kontakta oss” i menyn ovan. 50 kr av deltagaravgiften går direkt till Svenska Down föreningen. Avgiften är 200 kr för icke medlem, 150 kr för spelmedlem och 50kr för nyckelmedlem. Betalas … Mer Rocka sockorna 2019!

Pinfrenzy

Senare idag skall vi prova köra vår första Pinfrenzy via Matchplay.Lokalen öppnar 12:30 och tävlingen påbörjas ca 13:30 och pågår i 3 timmar.

SP Christmas thropy

Dags för vår första tävling på länge. Vi kör en jultävling mitt i julförberedelserna. Upplägget är precis som onsdagspokalen (tävlingen är onsdagspokalgrundande) och passar alla, dvs nybörjare som proffs. Det är en sk. casualtävling Startavgiften är: 150:- för icke medlemmar100:- för spelmedlemmarSom vanligt ingår tävlingsavgiften för stöd- och nyckelmedlemmar Anmäl dig via vår sida på … Mer SP Christmas thropy

Rocka sockorna 2018 avslutad

Rocka sockorna 2018 är nu avslutade. 1150 kr skänks av föreningen till svenska down föreningen. Tack alla som var med och förgyllde vår kväll!! Tävlingen då, ja i skuggan av den stora vinnaren Markus så tog Johan Mattsson hem första platsen följt av Anders Bergenholm och Peo Zetterberg Välkommna igen den 21/3 2019!!