Gott nytt år!

Vi vill tacka för det stora förtroendet alla ni som hyrt in er på event har gett oss under året! 2022 började ju lite skakigt, pandemin såg ut fortsätta, men ”proppen gick verkligen ur”. Det har varit fantastiskt roligt att komma igång och träffas igen efter pandemiåren!

Nu tar vi julledigt när det gäller bokningar av event från den 20/12, vi behöver lite vila och spelen behöver en översyn. Vi återkommer med när vi kan ta emot igen, men det blir som senast första veckan i februari.

Onsdagarna håller vi som vanligt öppna! Välkommen till dem och vi passar på att önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s