Daniel Bertilsson vinnare av onsdagspokalen maj!

Efter en trevande inledning korades Daniel Bertilsson som vinnare av instående månads onsdagspokal. Finalen spelades mellan Daniel och Sundsvall pinballs Johan Mattsson och och slutade med en komfortabel seger trots bra spel av Johan. Strax innan midnatt kunde den första utomlänssegraren i onsdagspokalen koras efter vinst på Game of thrones och grand prix! Trea slutade Michael Holmström och fyra blev Fredrik Bäckman

BER the winner


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s