Hyr ett flipperspel!

Flipperspel kan vara en bra personalinvestering! Förutom att det sprider glädje bland de anställda så kan det tom vara tungan på vågen i en anställnings situation. Till en rätt ringa kostnad så kan ni som företag hyra spel av Sundsvall Pinball! I priset ingår allt, service, leverans och utbyte efter ett antal månader. Priset varierar mellan 1000 och 3000:- exkl moms och månad beroende på spel, avtalslängd och antalet anställda.

Vår erfarenhet har visat att det inte lönar sig att äga ett spel om det inte finns personal inom företaget som har kunskapen, ges tiden och vill sköta om spelet. Spelen går sönder, reservdelar behövs och efter hårt spelande så måste det rengöras.

Kontakta oss för mer information och behöver ni fler argument så läs här http://www.affarsliv.com/nyheter/foretaget-har-fordubblats-och-nyanstaller-ytterligare-100-om4550586.aspx


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s