Ny sida för Sundsvall Pinball

sundsvall_flipperspel.jpg

Sedan den gamla sidan gick i pension för några år sedan så har vår främsta kommunikation skett via facebook. Nu lanserar vi en ny sida med mer statisk information. Vi kommer fokusera på att lägga upp resultaten från olika tävlingar samt annan information som inte passar i facebookformat.

Sidan ska ses som ett komplement till vår facebooksidan och inte som en ersättare. Vi hoppas att ni ska få en ännu bättre upplevelse av sundsvall pinball och hör gärna av er till info@sundsvallpinball.se eller via vårt kontaktformulär här på hemsidan om det är något ni undrar över eller tycker är bra/dåligt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s