Corona och äntligen öppet på riktigt

Pandemin drabbar förstås alla, men även föreningar och eftersom vi inte är öppna för allmänheten i större utsträckning har vi inte rätt till s.k. covid-förlustbidrag. Du kan hjälpa oss och samtidigt säkra rabatt under ett helt år genom att bli Spelmedlem. Du betalar 200:- och får 50 kronors rabatt under ett helt år, detta gäller både på onsdagar och eventuella tävlingar. Du tecknar nytt spelmedlemskap genom att scanna koden till Swish och anger ditt namn. Lättnaderna är nu äntligen här och vi har haft vårt första event samt har börjat planeringen för kommande tävlingar. Så hjälp oss genom att boka ditt företags- eller privatevent hos oss eller att bli medlem. Tack på förhand och välkommen ned till oss på onsdag kl 19 !


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s